keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Tony Parsons: Mies ja vaimo

Tony Parsons jatkaa Mies ja poika -romaanin tarinaa, ja kuten arvata saattaa, Harryn elämä menee jälleen sekaisin, vaikka kaikki alussa näyttääkin hyvältä: Mies ja vaimo (Like, 2011; suom. Tarmo Haarala; ISBN 978-952-01-0683-6).



En tiedä voiko näistä romaaneista erityisesti pitää, ja useammankin kerran olin jättämässä lukemisen kesken, mutta sitten taas jatkoin, ja kaiketi syynä oli se että jollain kummallisella tavalla kirjailija onnistuu koukuttamaan lukemaan tarinaa aina muutaman sivun eteenpäin, ja sitten taas vähän matkaa...

Päähenkilö Harry on mies joka onnistuu kerta kerran jälkeen sotkemaan elämänsä perinpohjin, vaikka hyvää tarkoitusta hänellä tuntuukin riittävän. Mutta riittääkö se hyvään elämään, se taas on toinen juttu.



Jatkoa Mies ja poika -menestysromaanille! Hääkellot kaikuvat ja maailman onnellisin nuoripari, Harry ja Cyd, vihitään. Pikkuinen Pat-poika on isänsä bestman. Kohtalon oikusta Harryn tielle osuu maailman ihanin nainen... Kestääkö Harryn ja Cydin liitto? Vai kaatuuko se perhehuoliin, työkiireisiin ja mustasukkaisuuteen? Tyriikö Harry kaiken, taas? Luvassa on paljon naurua ja kyyneleitä!



Ei kommentteja: