torstai 20. huhtikuuta 2017

Stephen R. Covey: Tie menestykseen - 7 toimintatapaa henkilökohtaiseen kasvuun ja muutokseen

Jostain kumman syystä tämä Stephen R. Coveyn johtamisopas on taas pinnalla, vuosien jälkeen, sillä teoksesta on Helmetissä 24 varausta tätä kirjoittaessani: Tie menestykseen - 7 toimintatapaa henkilökohtaiseen kasvuun ja muutokseen (Gummerus, 2006; suom. Raimo Salminen; ISBN 951-20-7070-7).



Aikoinaan luin ison pinon johtamisoppaita, ja osa niistä oli jopa selväjärkisen oloisia. Tämä Coveyn teos ei ole aivan huonoimmasta päästä, mutta kohtalaisen paljon sen ajattelumaailmaan sisältyy ristiriitaisuuksia joita nyttemmin ei voi olla huomaamatta. Miten "Minä ensin" -ajattelu ja hyvä ihmiselämä ovat sovitettavissa yhteen?





Ainutlaatuinen seitsemän kohdan ohjelma tarjoaa avaimet henkilökohtaiseen kasvuun ja muutokseen. Kirja sopii kaikille niille, jotka haluavat oppia kyseenalaistamaan ja kehittämään jokapäiväisiä toimintatapojaan. Tehokas ja helppokäyttöinen ohjelma antaa eväitä hektisen elämän haasteisiin ja eri elämänalueiden yhdistämiseen. Opi johtamaan itseäsi. Menesty työssäsi, nauti perhe-elämästäsi ja kehitä itseäsi.



Ei kommentteja: