lauantai 10. lokakuuta 2015

Mark Ricketts ja Horacio Domingues: Lazarus Jack

Mark Ricketts ja Horacio Domingues kertoo tarinan Houdini-tyylisestä taikurista ja hänen perheelleen tapahtuneesta katastrofista, jonka hän yrittää korjata vuosikymmenten kuluttua: Lazarus Jack (Dark Horse books, 2004; ISBN 1-59307-097-7).



Tarinassa on paikoin kertomisen paloa, ja kuvitus on oivaltavaa, mutta juonessa ja hahmoissa on siinä määrin kömpelyyttä että sarjakuva ei kerta kaikkiaan toimi. Tekijät turvautuvat kerta kerran jälkeen monenlaisiin keinotekoisiin nikseihin saattaakseen ontuvan tarinan raiteilleen, mutta tämä ei vain toimi. Liian paljon tavaraa on ahdettu pieneen pakettiin.



Plagued by an incident that cost him his family, escape artist Jackson Pierce struggles to reclaim them by embarking on a terrifying, nonstop, dimension-hopping thrill ride. On this journey through fantastic worlds both seduced and devastated by black magic, Jackson undergoes disturbing transformations, falls prey to an insane sorcerer, defies zero gravity, and ultimately confronts the demons from his past.

Ei kommentteja: