sunnuntai 17. helmikuuta 2013

The unwritten. 1 - Tommy Taylor and the bogus identity

Jostain syystä tämä sarjakuva-albumi oli saanut vain kolme tähteä Helmet-järjestelmässä (kaksi arviota), vaikka muuten teosta on kehuttu: The unwritten. 1 - Tommy Taylor and the bogus identity (DC Comics, 2010; ISBN 978-1-4012-2565-0).


Kirjan tekijät ovat Mike Carey ja Peter Gross, värittäjinä Chris Chuckry ja Jeanne McGee, ja lisäksi teoksessa on alkusanat, kirjoittajana Bill Willingham. Sivuja teoksessa on 136, ja aluperin se on ilmestynyt lehtimuodossa nimellä The unwritten 1-5.

Kirja ei ollut ihan helppo päästä sisälle, sillä siinä on tarinoita tarinan sisällä. Se kertoo sarjakuvista, joiden tekijä Wilson Taylor on salaperäisesti kadonnut, ja hänen poikansa Tom Taylor joutuu kummallisten tilanteiden pyöritykseen.


Sarjakuvissa esiintyy Tommy Taylor -niminen hahmo, joka tuntuu perustuvan Tom-poikaan, mutta sitten herää kysymyksiä, onko Tom sittenkään oikeasti Taylorin poika. Samaan aikaan sarjakuvien hahmot ovat siirtymässä kirjojen sivuilta todellisuuteen. Mikä on totta ja mikä tarinaa?

Sen verran ison vaikutuksen sarjakuvakirja teki, että seuraava osa täytyy kyllä lukea, niin kesken tarina jäi tässä osassa.

Ei kommentteja: