keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Tsemppiä! - Blogistanian kesälukumaraton

Kappas, huomasin että kirjoista kirjoittavat (ja niitä lukevat) bloggaajat ovat pistäneet pystyyn 24 tunnin "lukumaratonin", siinäpä tekemistä kesän keskelle.

Itselleni ei tämmöinen intensiivirynnistys onnistu, luen mitä luen, pikku hiljaa, päivä kerrallaan, ja sitten kun kirjoja pitää palauttaa kirjastoon, kirjoittelen niistä merkintöjä tänne Valopolkuun, usein vähän niinkuin varastoon tulevina päivinä ilmestymään. Tällä hetkellä ilmestymistään odottaa 77 kirja-arviota, eli niitä riittää julkaistavaksi tuonne syyskuun loppupuolelle saakka. Ehkä pitäisi laittaa useampi esille päivittäin niin pääsisi tästä "varastosta" eroon.


No, tänään joka tapauksessa on tarkoitus käydä tankkaamassa kirjoja kirjastosta, ja on jo aikakin, koska Helmetin 30 yhtäaikaisen varauksen maksimimäärä on käytetty, ja on useampikin kirja jonka haluaisin laittaa varaukseen, luettavaksi ehkä vielä kesän aikana.

Tsemppiä maratonille niille jotka siihen osallistuvat! Ja kirjoissa on se hyvä puoli, että aina on uusia odottamassa, eikä sitä parasta kirjaa varmaankaan ole vielä kirjoitettu.

Ei kommentteja: