keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Emilia Kullas ja Ninni Myllyoja: Nainen ja rikastumisen taito - kirja sijoittamisesta, vaurastumisesta ja naiseudesta

Emilia Kullas ja Ninni Myllyoja kertovat sijoittamisesta, ja erityisesti niistä valinnoista joilla on merkitystä sen suhteen elääkö kädestä suuhun vai pystyykö suunnittelemaan rahankäyttöään: Nainen ja rikastumisen taito - kirja sijoittamisesta, vaurastumisesta ja naiseudesta (Talentum, 2014; ISBN 978-952-14-2263-8).



Kirja on omaleimainen teos sijoittamisesta, varsinkin verrattuna tyypillisiin miesten kirjoittamiin sijoitusoppaisiin. Monet valinnat elämässä vaikuttavat taloustilanteeseen, alkaen siitä mistä aineista koulussa kiinnostuu tai innostuu, tai valitsee opiskelun kohteiksi. Eikä voi unohtaa sitäkään että naisvaltaisten alojen palkkataso ei ole miesten tasolla.

Entä sitten jos omaisuutta kertyy miljoona euroa, voiko ruveta laiskottelemaan? Kirjoittajat kuvaavat hyvin miten miljoonaomaisuuskaan ei loppujen lopuksi ratkaise sitä, missä määrin elämässä on valinnanvapautta, sillä tyhmästi toimien katoaa miljoonaomaisuuskin tiehensä muutamassa vuodessa.





Rahako ei tee onnelliseksi? Kyllä tekee. Riittävästi rahaa pitää naisen mielenterveyden ja parisuhteen kunnossa. Myös omalla työllään voi rikastua, ja talouskasvusta on naiselle iloa.

Tässä kirjassa tarjoamme kolme erilaista tapaa vaurastua, jopa rikastua. Neuvomme alkuun sijoittamisessa ja annamme askelmerkit, miten edetä, jos omaisuutta on jo jonkin verran. Aika on rahaa. Opit hoitamaan omat rahasi sitä paremmin, mitä aiemmin aloitat. Miksi vitkastelisit, kun voit tehdä jotain jo tänään? Lupaus: Tässä kirjassa ei ole yhtään pihistelyvinkkiä.

Ei kommentteja: