perjantai 29. kesäkuuta 2018

Tessa Dare: The duchess deal

Tessa Daren historiallisessa rakkausromaanissa sodan murjoma mies ja ompelijattarena itseään elättävä nainen tekevät naimakauppoja: The duchess deal (Mills & Boon, 2018; ISBN 978-0-008-26822-0).Usein tulee mieleen, ovatko kirjojen kansikuvia tehtailevat ihmiset ikinä katsoneet edes kirjan kuvaustekstiä? Tämän kirjan kansikuva ja teoksen sisältö eivät voisi enempää toisistaan poiketa.

Kyseessä on kaunotar ja hirviö -tarina uusissa kuosissa, mutta yllättävää oli se raikkaus millä hömppämäistä kerrontaa oli höystetty miehen ja naisen tasa-arvon teemalla. Ja saattaa olla niinkin että hirviön hirviömäisestä ulkonäöstäkin on apua kun asioita kuntoon laitetaan.'I am a Duke. I'm not asking you to marry me. I am offering to marry you. It's a different thing entirely.'

When the Duke of Ashbury returns from war scarred, he realises he needs an heir - which means he needs a wife! When Emma Gladstone, a vicar's daughter turned seamstress visits wearing a wedding dress, he decides on the spot that she'll do.

His terms are simple:

- They will be husband and wife by night only.
- No lights, no kissing.
- No questions about his battle scars.
- Last, and most importantly... Once she's pregnant with his heir, they need never share a bed again.

But Emma is no pushover. She has secrets and some rules of her own:

- They will have dinner together every evening.
- With conversation.
- And teasing.
- Last, and most importantly...Ei kommentteja: